Naša galerija

Kontakt

Bulevar Meše Selimovića 93, 71000 Sarajevo

[ O nama ]

Najbolje rješenje

Magnum d.o.o. je firma specijalizirana za keramiku i sanitarije sa bogatim iskustvom u poslovanju sa vrhunskim italijanskim brendovima. Ponosni smo što smo zastupnik vrhunskih italijanskih brendova za uređenje enterijera na čelu sa kompanijom FLORIM koja važi za jednog od najboljih svjetskih proizvođača granitne keramike.

[ O nama ]

Naša filozofija

Drugačije pristupamo arhitekturi. Vodimo se konceptima koji inspirišu. Ozbiljno shvaćamo našu ulogu kao čuvara projekata naših klijenata i zajednica, kao i šireg okruženja.

Naša misija

Naš stil nazivamo "živim minimalizmom". Živi minimalizam nije stvar vizuelnog izgleda. Odnosi se na unutrašnja osećanja, na Vaše istinsko "ja".

Naša vizija

Vjerujemo u značajan utjecaj izgrađenog okoliša na naš um i naše živote. Uspješne zgrade prevazilaze pružanje skloništa kako bi pridonijele užitku koji obogaćuje naše živote i poboljšava pejzaž iz kojeg potiču zgrade.

Naše vrijednosti
[ +]
Trenutnih klijenata
[ +]
Godina iskustva
[ +]
priznanja
[ +]
Partnera
[ brendovi ]

MAGNUM

Zastupništvo

Pored FLORIM grupacije zastupnici smo i za Jacuzzi hidromasažni i wellness program, Gessi i Flaminia sanitariju, kao i za brendove keramike kao što su: Appiani, Vouge, Bardelli, Mutina i drugi.

Usluge

Nudimo širok raspon usluga, kako usluga za arhitekte i dizajnere enterijera, tako i usluga za investitore i za izvođače radova. Kroz projekte naš vrhunski tim radi 3D vizuelizaciju, šemu polaganja keramike kao i šemu sanitarnih elemenata. Na raspolaganju smo Vam za sva pitanja vezana za ponude, implementaciju i realizaciju projekata.

Uposlenici

Uposlenici naše kompanije redovno posjećuju specijalizovane sajmove i stručne događaje širom Evrope dodatno se edukujući i unaprijeđujući svoje znaje i sposobnosti te su spremni dati Vam svoje prijedloge i savjete oko uređenja kupatila i ostalih dijelova enterijera i eksterijera. Osim savjeta i prijedloga naši uposlenici u mogućnosti su pružiti Vam i odgovarajuću tehničku podršku.