Naša galerija

Kontakt

Bulevar Meše Selimovića 93, 71000 Sarajevo

ELEMENTAL STONE OF CERIM

Bitno, neformalno, svestrano. Ovo su razlikovne karakteristike Elementarnog kamena iz Cerima, zbirke koja obnavlja čistu estetiku kamena, koju je priroda oblikovala kroz tisućljeće historije. Kolekcija nudi površine, u tri nijanse, inspirisane sedimentnim stijenama sa svojom jednostavnom, poliesterskom estetikom, sastavljenom od granula i karbonatnih elemenata različitih tekstura.

ROCK SALT OF CERIM

Inspirisana estetikom velikih blokova kamene soli izvađenih iz podzemnih rudnika i korišćenih za izgradnju zidova i kristala soli, kolekcija Rock Salt of Cerim preispituje okus evokativne prirodnosti koja može učiniti da životni prostori budu savremeni.

CRAYONS OF CERIM

Bojice Cerim poboljšavaju povezanost boja i dizajna kroz karakterističan svjež i funkcionalan pristup marke. Kolekcija spominje mekani i živopisni stil 1950-ih, koji je sada sve popularniji izvor inspiracije za uređenje i uređenje.

ONYX & MORE

Onyx i More istražuju neočekivanu eleganciju oniksa: profinjenog, blistavog i poetičnog, prirodno ukrašenog porfirijem, nenametljivim i neformalnim kamenim materijalom. Iz prirode, tajanstvena i nepredvidiva, rađa se kolekcija nabujana izrazom koja se poigrava skladnim kontrastima i kromatskom mješavinom koju samo priroda može dati.

B&W_MARBLE/ Floor Gres

B&W_Marble / nudi čistoću boje dviju suprotnosti svjetlosti par excellence, budući da bijela i crna postaju pozadina iz koje oživi „kameni pantone“ sastavljen od niza elemenata manje ili više pravilnih, prisjećajući se venecija mramora .

  • 1
  • 2